Jesteś tutaj: Przykłady analiz

Zbiorcza tabela krzyżowa

Zdecydowanie najwięcej respondentów spożywa posiłki gotowane na wodzie – 52,9% lub duszone – 51%. Dosyć liczne są również osoby jedzące często pokarmy pieczone – 37,3% lub smażone – 29,4%. Jak się okazało zdecydowanie więcej kobiet (68%) niż mężczyzn (34,6%) je potrawy duszone, a zdecydowanie więcej mężczyzn (53,8%) niż kobiet (20%) potrawy pieczone. W obu przypadkach płeć wpływa istotnie na poziomie p<0,05 na wybór danego sposobu przygotowania posiłku.

KONTAKT

Współpraca: www.anstat.pl  
www.analiza-statystyka.pl  

Kontakt w sprawie badań – badania@plbs.pl
Kontakt w sprawie analiz – analizy@plbs.pl 

TELEFON: 798 989 306

PLBS
Pracownia Lokalnych Badań Społecznych
ul. Hanki Ordonówny 4B/47, 20-328 Lublin
NIP: 537-238- 68-37
REGON: 060772256
PLBS Pracownia Lokalnych Badań Społecznych. Analiza statystyczna danych, opracowywanie i analiza ankiet, opracowanie statystyczne wyników badań
Strona wykonana przez doneta.pl